Producator trompete plastic


Productie trompete personalizate

Productie trompete personalizate

Aceste trompete plastic sunt aproape universale fabricate din material plastic şi create pentru ocazii speciale. Pentru goarnele de calitate sunt selectate numai materii prime de cea mai bună calitate. Am obținut certificatele CE și EN71 care îndeplinesc standardul din ţările occidentale pentru a asigura cea mai bună calitate. Acestea sunt apoi prelucrate cu mașinile noastre speciale pentru trompete plastic sub control strict. Avam a varietate mare de șabloane trompete plastic noi existente, și putem fabrica oricând matrițe cu modele noi pentru productie trompete plastic trumpet, acăror specifiații si modele sunt în concordanță cu ideile Dvs. de trompete plastic. Aceste trompete plastic sunt fabricate din trei părți, tubul principal, pompa și supapele. Meseriașii noșrti cu experiență lucrează cu cele mai moderne echipamente şi sunt instruite intensiv în domeniile lor să grupeze toate aceste părti pentru a finaliza trompete personalizate plastic prin menţinerea calite superioară. Dacă aveţi nevoie de orice fel de inscripţionare pe goarne trimiteţi proiectul.

furnizor trompete

Control de calitate

Înainte ca producţia de trompete plastic ies din fabrică, fiecare lot trebuie să fie testat pentru a se asigura că fiecare trompetă plastic are sunt de calitate și imprimarea este destul de clară pentru a fi vizibilă. Astfel, trompetele plastic personalizate pot oferi calitate de valoare pentru banii pentru clienţii noştri.

goarne fotbal en-gros

Ambalare şi livrare

Fiecare dintr trompete plastic sunt îmachetete separat în saci PP apoi în cutii de carton câte 50 de cubăţi. Sau se pot împacheta după dorinţele Dvs. De asemenea ne acomodăm la dorințele Dvs. de livrare. Oriunde sunteți, Vă putem trimite trompetele plastic la ușa Dvs. în timp.

Trumpets Horns Kurtok Trombitak Trompeta Futbol Fanhorn Trompete Trabki Kibica Trubachki Trumpety